A Pipere Porta Közép-Dunántúlra is szállít

Szerintem a Közép-Dunántúl az egyik legjobb hazai célpont, ha utazásról van szó! Persze nem válogatok, hazánk bármely régiójában lehet ismert, és kevésbé ismert kincsekre lelni, legyen szó akár természeti látványosságról, kultúráról vagy egyéb élményről. Nem szeretném csak a Balaton környékére kihegyezni a mondandóm, szóval tényleg azt mondom, hogy érdemes kicsit messzebb is menni, akár teljesen az északi határig, ugyanis nagyon izgalmas területről van szó. Nálunk a családban úgy alakultak a költözések, hogy pont a Közép-Dunántúl „választ el” a testvéreimtől, így gyakran csinálunk úgy programot, hogy a megszokott környezetünkből kiszakadva, kvázi „félúton” találkozunk, barangolunk. Jó érzés ráérősen felfedezni több olyan környéket, amelyeken máskor csak áthaladunk autóval vagy vonattal. Remélem, hogy idén is sok izgalmas kalandban lesz részünk – a gyerekek már nagyon várják, hogy az unokatesóikkal legyenek.

Engem azonban most jobban izgat a szappan alapanyaga, azaz pontosabban a házi szappanhoz szükséges alapanyagok beszerzése. Még szerencse, hogy egy kedves barátnőm a figyelmembe ajánlotta a pipereporta.hu oldalt – annak ugyanis, aki hozzám hasonlóan imádja a kézműves kozmetikumok témakörét, biztosan jól fog jönni egy ilyen szuper beszerző forrás, mint a Pipere Porta. Én már egészen megszállottja vagyok a házi készítésű kencéknek, ebből a webshopból pedig mindig be tudom azt szerezni, amire vágyom. Ráadásul a Pipere Portánál nagyon jók az árak is – azért valljuk be, ez fontos szempont sokunknál, és nincs is ezzel baj –, sőt, számomra az online rendelés lehetősége is egy hatalmas pluszpont. Felmegyek ugyanis a pipereporta.hu oldalra, és néhány kattintásnál máris a szappan alapanyagánál találhatom magam, de vannak még itt nagyszerű illóolajok, gyertyázáshoz való alapanyagok és öntőformák is például. De testápolót, sampont, ápoló olajat is készíthetünk a Pipere Porta alapanyagainak segítségével. Ráadásul a honlapjuk kifejezetten informatív, ugyanis több segédletet is találunk a kreatív alkotáshoz és ahhoz, hogy a termékeikből kihozhassuk a maximumot a kencéink készítése során. Ne féljetek belevágni! Annak idején nagyjából én magam is úgy kezdtem, hogy tudtam, mi a szappan alapanyaga, aztán már csak azt vettem észre, hogy egyrészt a rutinnak, másrészt a pipereporta.hu receptjeinek és oktatóanyagainak köszönhetően kifejezetten jól eligazodok mindenben és tényleg szép, hasznos dolgokat alkotok.

Ha ti is szerettek kézműveskedni, vagy éppen e bejegyzés hatására kaptatok kedvet, hogy felfedezzétek a pipereporta.hu kínálatát – legyen az a szappan alapanyaga, szárazvirágok vagy bármi, ami a fürdőbomba készítéséhez kellhet –, akkor mindenképpen csak biztatni tudlak titeket, hogy rendeljetek bátran, mert magas minőséggel fogtok találkozni, abszolút elérhető áron. A lenyűgöző videós segédletek pedig nagyon jól jönnek, ha bármilyen technikai kérdésünk merülne fel. Alig várom, hogy megérkezzen a következő pipereporta.hu rendelésem!