A pólómon is kifejezem honnan jöttem, hova tartozom

Van bennünk egy egészséges rivalizálás a dunántúliakkal. Nekünk, alföldieknek. Én rengeteg sportot is követek, ezért, ha errefelé, a Dunától nyugatra kirándulunk, szeretem a kedvenc csapataim valamelyikének pólóját magamon hordani. Nem viszem azért túlzásba, de a sport, főleg a kézilabda nekem a minden, és Veszprémről például mindig a rivalizálás jut eszembe elsőként.

Pedig csodálatos helyek vannak erre. Ezért is jövünk inkább mindig ide, az Alföldről, ha ki kell kapcsolódni, de azért hadd maradjak már én amolyan büszke alföldi ettől…

Ez utóbbiról jutott még eszembe, hogy nem csak a sportos pólók, mezek jók ennek kifejezésére. Csináltattam a lolmarkt.hu shopban egyszer egy Szeged – Suncity feliratú pólót is, és ha már éppen a Bakonyban járkáltunk, büszkén híreszteltem, hogy honnan származom. Egyedi póló rendelés terén ez a legjobb bolthálózat ez szerintem. Az online része is, a hálózatuknak!

Egyébként Szegeden csak születtem, ma már Debrecenben élünk a feleségemmel, és ott például szintén van boltjuk a “lolosoknak” – ahogy hívom őket. Anno így is hallottam róluk először, egy helyi “cégéren” keresztül, de inkább a shopjukból rendelek, a netről. Egyrészt mert lusta vagyok, másrészt, mert mindig minden rendben ment eddig és egyszer még méretet is simán cseréltem így, amikor kellett, mert kicsit elszámoltam magam. Akkor épp a feleségemnek vettem egy vicces, női szabású darabot. Karácsony, halloween, Valentin-nap, mindenféle alkalomra fel szoktak jól készülni tréfás, vagy épp meghitt hangulatot közvetítő mintás cuccokkal, de ahogy írtam, van náluk egyedi póló rendelés is.

Megtervezhetjük, ami épp tetszik. Egy-két napon belül többnyire hozzák is. Nagyon tartósak a cuccaik, legyen szó magáról a pólók anyagáról, vagy a mintákról, amiket úgy nyomnak rá, hogy sose kopik le. Nálunk még a gyakori mosás sem kezdte ki őket egyelőre. Mondjuk ehhez nem árt kifordítva mosni őket – csak mondom, hogy teljesen biztosra menjen, aki tőlem kapta az infót. De a LOLmarktot nyugodtan javasolhatjátok másoknak is, mert a baráti körünkben, illetve mindkettőnk munkahelyén is szoktak, egyedi pólót is csináltatni ott. Nagyobb társaságoknak is. Különös alkalmakkor jól jön egy ilyen lehetőség. És elégedetlenséget még nem tapasztaltam.

Van egy méretválasztásos segédanyaguk az online beszerzéshez, de már írtam, hogy lehet cserélni is, nagyon készségesek minden ilyen téren. Nagy mennyiségben transzfer- vagy szitanyomással készülnek a dolgok náluk, technikailag mindenre fel vannak készülve. És többféle szabású alappóló is van, amit választhatunk nyomtatási felületként, nem csak a “hagyományos”. Mi több, egyébként nem is kizárólag pólókban utaznak, de mi eddig ezek miatt kedveltük meg a LOLmarktot – ti esetleg nézzétek át az egyéb termékeik palettáját. Hátha mástól indul be a fantáziátok.

Egyedi póló rendelés tehát a nyomtatás fázisától kezdve egészen a szállításig, és – ha kellene – az utólagos dolgok bonyolításáig – nekem ők a tippem mindenki számára! Mindegyikben kimagaslót nyújtanak. Annyira bejött nekem ez az egész! Hogy amit sugározni akarok magamról, arra napokat is rááldozok, hogy megtervezzek rá egy jó kis mintát… A végeredmény mindig tökéletes, büszkén hordom magamon hát, hogy kiféle, miféle vagyok és honnan származom!