A turizmus az életem, de attól még az autók is érdekelnek

Imádom, hogy – főleg így nyáron – hétről hétre több alkalommal is megmutathatom a turistáknak és az elkötelezett helyieknek a Közép-Dunántúl megannyi szépségét! El se tudjátok képzelni, mekkora hivatástudat van a legtöbb idegenvezető ismerősömben… Csak vannak, akik inkább lokálpatrióták emellett (mint én), és vannak, akiket pont az vonz a szakmába, hogy sokat utazhatnak és bejárhatják a világot. Noha természetesen én is szeretek utazni és fiatalabb koromban dolgoztam ám külföldön is, sehol nem érzem jobban magam, mint a közép-dunántúli kis falucskában, amit immáron több évtizede az otthonomnak mondhatok! Nem is kívánhatnék ennél többet – főleg, hogy egy nagyon jó nyarat zárhatunk lassan, élményekben, eseményekben gazdag volt, az biztos, és többségében még az időjárás is kegyes volt a csoportjaimhoz. Nem is lehetnék ennél hálásabb, hogy egy ilyen jó szezont zárhatunk majd ősszel – rég éreztem ilyen jól magam! Nem tudnék választani aközött, hogy az építészeti remekeket, vagy a természet csodáit szeretem jobban bemutatni a lelkes közönségnek. Ugyanígy nem tudnék dönteni a turizmus és életem másik fontos témaköre, az autók világa között. Noha egyszerűen nem is lehetne kézenfekvőbb, hogy egy igazi autóbolond ismeri a közép-dunántúli legjobb beszerzőhelyeket, én most mégis egy miskolci székhelyű céget ajánlanék a kedves olvasóim figyelmébe.

gumidiszkont.hu

A gumidiszkont.hu nem ígér sem többet, sem kevesebbet annál, minthogy a legjobb minőségű autógumikat megfizethető áron, egy vagy két munkanapon belül kiszállítja otthonunkba. Akár téli gumit, akár nyári gumit keresünk, esetleg olyat, ami mind a négy évszakban használható, biztos vagyok abban, hogy mindenki megtalálhatja a vele és járművével leginkább kompatibilis darabot. Nem csak személygépjárműre, hanem motorra, kisteherautóra és teherautóra is találhatunk a gumidiszkont.hu online áruházában megfelelő gumiabroncsot. Ha még korábban sosem hallottál a gumidiszkont.hu-ról, nosza, látogass el a honlapra! Biztosan elkél neked vagy egyik családtagodnak, ismerősödnek egy autógumi beszerző webshop, hiszen időt és fáradságot spórol meg az ügyfeleknek azzal, hogy a gumiabroncsokat házhoz szállítja, mindössze 1990 Ft/ abroncs áron. Szerintem ez egy nagyon jutányos és duplán kifizetődő ár!

No de hogyan is épül fel a gumidiszkont.hu? Nagyon egyszerű a kezelőfelülete szerintem – még nekem is ment az eligazodás rajta, sőt már számos rendelést leadtam az oldalon, sikeresen! Ha megnyitjuk az oldalt, akkor a gumikeresőt találjuk az első menüpontban. Itt elsőnek az autógumi különböző paramétereit tudjuk beállítani a kereséshez, azaz a magasságot, szélességet és az átmérőt. Ezt követően ki tudjuk választani, hogy nyári vagy téli gumira van szükségünk (ezek külön menüpontot is kaptak egyébként), vagy négyévszakosra. A kívánt márkát, illetve a sebességi és a terhelési indexet is be tudjuk állítani, illetve tetszőlegesen néhány plusz opció és szűrési feltétel elérhető még, de ezeket a rubrikákat üresen is hagyhatjuk.

Az oldal fő menüpontjait a gumidiszkont.hu-n belül még a blog, az általános információk és a kapcsolat fül adja (illetve alul, az impresszum részen a gyakran ismételt kérdéseket is érdemes átfutni a rendelés leadása előtt). A blogon számos olyan érdekfeszítő dolgot olvastam, ami segített abban, hogy még körültekintőbben válasszak az autógumik közül, illetve olyan téren is a hasznomra vált, hogy mire figyeljek azért, hogy a lehető legtovább megőrizzem az autógumik épségét, állagát az időszerű cserék előtt. Az általános infóknál pedig például a szállításról és garanciáról is olvashatunk.