Közép-Dunántúlon is alapíts céget könnyedén

Céget alapítani szinte mindenhol lehet. Csak meg kell találni a megfelelő szolgáltatást, amire igény is van a környéken és amivel szívesen foglalkozol. Csak azért létrehozni egy céget, hogy ne alkalmazott légy, nem érdemes. Egy vállalkozás nagy felelősséggel jár, így mindennek érdemes lehet utána járni, mielőtt bele vágsz.

Bármiről is legyen szó, én szeretek mindent tudni az adott dologról. Ha elkezdek valami új dolgot, akkor szeretem beleásni magam és a lehető legtöbb dolgot elsajátítani a témában, amit autodidakta módon lehetséges. Amikor cégalapításra került a sor, akkor sem volt ez másként. Mindent tudni akartam róla. Mire figyeljek, milyen buktatói vannak, milyen dátumokra figyeljek, mekkora összeggel kell rendelkeznek, összesen hány ember kell a BT ALAPÍTÁS-hoz, stb.

Amikor elkezdtem ezek után nézni az interneten, akkor rátaláltam a Topcégalapítás csapatára, akik nagyon sok hasznos információt megosztanak már a weboldalukon is. Sokan csak egy tanácsadás keretén belül adnak tanácsokat, viszont a Topcégalapítás csapata ennél nagylelkűbb. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehető legtöbb információt átadják az olvasóiknak.

Ha valakit érdekel a BT ALAPÍTÁS, akkor a legjobb helyen jár a Topcégalapítás oldalán. Nagyon sok konkrétumot megtalál ezzel kapcsolatban. Ha nem szeretnéd egyedül megalapítani a cégedet és segítségre lenne szükséged, akkor őket bátran megbízhatod ezzel a feladattal. Akár ingyenesen is elvégzik a cégalapítást, ha e mellé még a székhelyszolgáltatásukat is igénybe veszed. A két szolgáltatás együttesen éri meg igazán. Hiszen nem csak az elindulásban segítenek, de miután létre jött a cég utána is a segítségedre vannak.

3 féle csomag közül választhatsz attól függően, hogy igénybe veszed-e a székhely szolgáltatásukat vagy sem. Amennyiben igen, még az is kérdés, hogy Budapesti székhelyet szeretnél kérni vagy iparűzési adó mentes településre szeretnéd kérni a székhelyedet. Mit tartalmaznak ezek a csomagok, ha igényled a székhelyszolgáltatást is? Ingyenes BT ALAPÍTÁS ügyvéddel együtt, tulajdoni lapot kapsz a székhelyhez, a cégbíróság előtt képviselnek, csupán egyszer kell megjelenned náluk személyesen, hogy az aláírások meglegyenek és a fontos papírok ki legyenek töltve, a cég bejegyzéséről értesítenek e-mailben, a székhelyre kihelyezik a cégtáblát, a leveleket és csomagokat átveszik és elküldik neked, havonta egyszer tárgyalót biztosítanak részedre, és teljes értékű székhelykezelést kapsz.

Ezek jól hangzanak igaz? Ha alaposabban szeretnél informálódni a szolgáltatásokról, akkor a weboldalon mindent megtalálsz a BT ALAPÍTÁS-ról.

A Topcégalapítás oldalán minden olyan fontos információt megtalálsz, ami az elinduláshoz fontos. Milyen kötelező teendők vannak cégalapítás előtt és után, illetve hogyan néz ki pontosan a cégalapítás menete.

Alapítás előtt fontos, hogy kiválasszuk az ügyvédünket, aki sokat fog nekünk segíteni a cégünk ügyeiben. Vele meg kell beszélni,hogy ki legyen az ügyvezető és milyen jutalékot kapjon, a cégformát meg kell határozni, meg kell adni a cég tevékenységi köreit, ki kell választani a cég nevét és a jegyzet tőkét is ekkor kell meghatározni. Ha ezekkel megvagytok, akkor indulhat a cégalapítás menete.

Ha megbízod a Topcégalapítás csapatát ezzel a feladattal, akkor ezt akár 7 lépésben is gyorsan, hatékonyan és szakszerűen úgy ahogy kell ellehet végezni. Ezzel szemben, ha magadnak csinálod a cégalapítást, akkor ez egy hosszadalmasabb és nagyobb figyelmet igénylő feladat lenne. A Topcégalapítás ezért dolgozik, hogy megkönnyítse az életedet és neked ne kelljen semmi olyan dologgal foglalkozni, amivel nem muszáj.

A feladatokat egyébként is ajánlott delegálni, hiszen egy ember nem tud minden feladatot ellátni. Azért vannak a szakemberek, hogy ők gyorsabban és hatékonyabban eltudják végezni azt a munkát, amit te hosszadalmas utána járás és energia befektetés révén tudnál elérni. És lehet, hogy még ekkor sem lenne olyan szinten az elvégzett munka, mintha megbízol egy szakembert.

Amennyiben a székhelyszolgáltatással is megbízod a Topcégalapítás csapatát, akkor van egy jó hírem. A székhelyed ügyei már nem a Te válladat fogják nyomni. Miért éri meg őket megbízni ezzel a feladattal?

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek, folyamosan nyomon követik az éppen aktuális szabályokat, így mindig törvényszerűen tudnak eljárni. Szoros kapcsolatban állnak ügyvédi irodákkal is, ennek köszönhetően jogszerűek is az eljárásaik. A hatósági szerveket ők fogadják és minden küldeményt időben átvesznek, ami a székhelyre érkezik. Nem kell a postán várakoznod és attól sem kell tartanod, hogy egy fontos levelet nem eszel át és ez negatív következményekkel fog járni. Amíg a Topcégalapítás kezében vannak a székhelyed ügyei ilyen dolgok nem történhetnek meg.

Ezek mellett havonta egyszer biztosítanak ingyenesen egy tárgyalót, ahol a havi összegyűléseket megszervezheted. Nem kell külön székhelyet bérelned, külön adminisztrációt fenntartani és az otthonodban sem fognak zavarni a hivatalos szervek. Így a családi és magánéletedet teljesen ki tudod hagyni a céged ügyeiből.

Ha segítségre van szükséged cégalapítással kapcsolatban vagy szívesen lemondanál a székhelyed ügyeinek intézéséről, akkor nézz szét a Topcégalapítás oldalán és válaszd ki a számodra szimpatikus szolgáltatásukat.