Új táska webshop kerített a hatalmába

Párom mindig azt mondja, hogy már felfedeztük az egész Közép-Dunántúlt, és már lehetetlenség, hogy találjak valami új helyet, amit még nem láttunk, persze ezt a felvetést mindig sikerül megdöntenem.

Szombaton is pont egy olyan helyre vittem el, ahol még nem jártunk, és nem is tudott a létezéséről. Ilyenkor mindig meglepődik, és mondja, hogy elképzelni se tudja, hogy találok ennyi év után újabb helyeket. Nem mondanám, hogy hatalmas titok övezi az egészet. Valójában csak szeretek kutakodni, és az interneten olvasgatni olyan csoportokban, ahol olyan tagok vannak, akik szintén szeretnek utazni, felfedezni, túrázni, és ezek során mindig belefutok valami olyan helyszínbe, ahol még nem jártunk. Úgyhogy, aki szeret utazni, és azt gondolja, hogy már mindent látott azon a környékén, én azt mondom, hogy fusson még egy kört, mert simán lehetséges, hogy még számtalan hely, helyszín, épület, vár felfedezésre.

A barátnőm mindig nagyon jól szórakozik azon, ahogy a párom viccelődik rajtam a helyek felkutatásával kapcsolatban, aki egyébként pont ma járt nálunk, és lelkesen mesélte, hogy milyen táska akciót talált az interneten. Mondta, hogy ezt a webáruházat még nem ismerte, de ahogy felfedezte és alaposan körbenézett rajta, rájött, hogy fantasztikus táska kínálattal rendelkező gyöngyszemre lelt, ráadásul táska akció is van épp náluk, ami több termékre is vonatkozik.

Mondta, hogy 20%-os kedvezményeket látott a táskákon, és mivel minőségi márkás táskákról van szó, a 20 százalék kedvezmény igen sokat nyom a latba, így engem is buzdított arra, hogy nézzem meg a weboldalt, és adjam le mielőbb a rendelést, hogy ki tudjam használni ezt a 20 százalékos táska akciót.

Persze nem kellett sokáig győzködni, azonnal elkértem tőle a weboldal címét és nekiláttam böngészni a kínálatot, ami valóban igen bőséges. Sokfajta táska megtalálható náluk, így könnyen meg lehet találni bármilyen alkalomra a táskát. A kézi táskán, válltáskán, hátitáskán kívül, van náluk még borítéktáska, neszesszer, övtáska, oldaltáska, de még szemüvegtartó is, valamint pénztárcák, övek, illetve tolltartó is kapható náluk, amire egyébként szintén él ez a 20%-os kedvezmény.

Olyan híres márkák találhatók meg a kínálatban, mint a Tamaris, Anekke, Bugatti, de különböző olasz táskák közül is lehet választani, amiből szintén nagyon sok megtalálható a webshopban.

Többféle méretű táska is a rendelkezésre áll, és mindegyik méretből nagyon sok szín kapható, és persze különféle fazonú táskák is vannak náluk, így aztán azt gondolom, hogy mindenki megtalálhatja náluk a stílusához leginkább passzoló táskát, kiegészítőt.

Regisztrált vásárlóknak hűségprogramot is biztosítanak. Ez akkor szúrt szemet, amikor a táskákat böngészve láttam, hogy feltüntetik a vásárlás után járó pontokat, amiket a következő, vagy az azt követő vásárlást követően fel lehet használni. Egyébként nincs meghatározva, hogy pontosan melyik vásárlás során kell felhasználni a pontokat, vagyis lehet gyűjtögetni és felhalmozni a pontokat, csak arra kell figyelni, hogy 180 napon belül fel legyenek használva.

Természetesen végül vásárlásra adtam a fejemet, és amikor beraktam a táskát a kosárba, akkor a kosár oldalon láttam, hogy ingyenes a szállítás, ami ismét újabb pozitív meglepetés volt. Utána olvastam ennek, azért kaptam az ingyenes szállítást, mert 15 ezer forint feletti táskát vásároltam, és minden 15 ezer forint feletti vásárlás esetén elengedik a szállítási költséget. Egyébként a táskákat nem csak futásszolgálattal lehet házhoz vitetni, hanem Pick-Pack ponton is át lehet venni, ami jó azoknak, akik nem tartózkodnak otthon, amikor a futár kiviszi a csomagot.