Vízvezeték szerelő Budapest kerületeiben egy órán belül

Tagadhatatlanul imádok kirándulni és új helyeket felfedezni. Éppen a Dunántúlon nyaraltam, amikor hívott a szomszéd, hogy átázott a plafonja. Akkor már tudtam, hogy valószínűleg csőrepedés van a lakásomban és most én nem tudok oda visszamenni, hogy megnézzem a problémát és fogadjam a szerelőt. Így hát a kis nyaralásomon fel kellett hívnom a lehető leggyorsabban kiérkező csapatot, a vizgazfutesszerelo24.hu-t. Szerencsére ők azok, akik egy órán belül már a lakásomnál is voltak. Elmondtam a néninek, hogy hol van a pótkulcs, majd bementek a lakásomba. Én itt le is tettem a telefont, nem bírtam volna hallgatni a hangot, ahogy bontják a falamat. Az egész nyaralástól is elment a kedvem, így két nappal később már hazautaztam a tervezett két hét helyett. Szerencsére a vízvezeték szerelő Budapest városán belül egy óra alatt kiér, úgyhogy legalább efelől nyugodt lehettem, hogy jó kezekben van a lakás.

Amikor hazaértem legnagyobb megdöbbenésemre nem volt teljesen amortizálva a lakás, sőt. Volt egy nem egy túl kicsi, de nem is túl nagy lyuk a falon, ahol volt a csőrepedés és helyre is lett hozva. És ennyi. A néni gondolom felsepregedett, egyem a szívét. Nagyon lenyűgöző volt az, hogy nem kellett a fél falrendszert lebontani, pedig már be is kértem egy nagyon profi kőműves telefonszámát, a legrosszabbra felkészülve.

Mégis hogy tudott ilyen szuper munkát végezni a vízvezeték szerelő Budapest városában?

Amit mindenképpen tudni kell a szolgáltatásról az az, hogy 24 órás ügyelettel rendelkeznek, tehát bármikor tudnak fogadni hívást, hiszen a vészhelyzetek nem tűrnek halasztást. Annál is inkább, hiszen SOS esetén valóban kiérnek 1 órán belül a helyszínre, hogy minél hamarabb és gyorsabban orvosolni tudják a felmerült hibákat. Így a lehető legkevesebb kár keletkezik és az ügyfelek is maradéktalanul boldogok lehetnek. Amikor hazaértem, mindenképpen megkérdeztem a nénit, hogy hogyan is történt a javítás.

Elmondta, hogy egy modern technológiával állapították meg azt, hogy hol van a csőtörés. Ezt úgy hívják, hogy csatornakamerázás, mely egy méteres pontossággal be tudja lőni a gond helyét. Észreveszi a törést, de a kisebb repedéseket is. Egy ilyen profi csapathoz valóban csak egy ilyen profi eszköz dukál csak.

Maximálisan meg voltam elégedve a szolgáltatásukkal, hiszen gyönyörűen dolgoztak. Legtöbbször nem a vízszerelő kerül sokba, hanem utána a kőműves munkája. Szerencsére itt ezzel sem kellett sokat foglalkozni, ugyanis a lehető legnagyobb körültekintéssel dolgoztak. Mindenkinek ajánlom figyelmébe, akinek szüksége van vízvezeték szerelőre Budapesten! Látogass el az oldalukra és informálódj a szolgáltatásaik széles palettájáról!